Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Ekibre Fukayna e'Braith

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
sir Kai
Puruluu
Puruluu
sir Kai


Viestien lukumäärä : 366
Huumori : Hyvin... hyvin...
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Ekibre Fukayna e'Braith Empty
ViestiAihe: Ekibre Fukayna e'Braith   Ekibre Fukayna e'Braith Icon_minitimeTi Syys 09, 2008 5:57 pm

Nimi:
Ekibre Fukayna e’Braith

Ikä:
25

Laji/Rotu:
Ceh-Braith

Sukupuoli:
Nainen

Työtausta ja ammatti:
Ekibre on ryhmänsä dzida, eli hyökkäyksen ja metsästyksen kärjessä, tehden aina ensimmäisen raskaamman hyökkäyksen ja avustaa verdiktasia jos ei saa kohdetta tuhotuksi itse.

Taidot:
Hän osaa käsitellä Ceh-Braithien taistelu- ja metsästyskeihäitä, jotka poikkeavat muiden vastaavista suurimmaksi osaksi vain painonsa, raskautensa ja yksinkertaisuutensa takia, tappavan tehokkaasti.
Ekibrellä on myös harvinaisen kantava ja voimakas laulu- ja puheääni, jota voi heidän mittapuullaan kutsua kauniiksi, vaikka saaristolaisen korviin se kuulostaisikin turhan rosoiselta ja raa’alta.
Aavikolla selviäminen on itsestäänselvyys, mutta mainitsen sen kuitenkin.

Perhe ja läheiset:
Ekibren vanhemmat kuolivat aikaa sitten chlpartan myrkkyyn, mutta hänellä on ryhmänsä; kolme veriveljeä ja yksi –sisar.
Raseri on ryhmän wzrok, eli tiedustelija-vartija, Ramybe scudo eli puolustaja-parantaja, Wijl durklas eli väsyttäjä ja kohteen heikentäjä, sekä Kwiat verdiktas eli voimakkain hyökkääjä, joka astuu remmiin kun dzida epäonnistuu tai tarvitsee apua.

Hahmosi tavarat:
Moninaisten aavikolla selviytymisen kannalta olennaisten tavaroiden lisäksi Ekibren laukussa ei kulje mitään turhaa ja ylimääräistä – kahden keihäänsä lisäksi, joita ei saa rikki sitten millään.

Lemmikit:
Eipä ole.

Luonne:
Ekibre on Ceh-Braithien tapaan melko yksinkertainen ja alkukantainen. Hän on sen takia myös hyvin mutkaton, eikä häpeä yhtään tekoaan.

Hän on kuitenkin myös hyvin ylpeä, määrätietoinen ja aina ryntäämässä ensimmäisenä tekemään jotain. Kärsivällisyyttä naisella ei ole muun kuin metsästyksen suhteen, ja hänellä on tapana saada mitä haluaa.
Hänellä on roisi huumorintaju, ja Ekibre käyttäytyy usein äijämäisesti meidän sivistyneitten näkökulmasta. Vaikka onkin muiden heimolaistensa tapaan estoton, alkukantainen ja näennäisesti rakastunut taistelemiseen, hänellä on inhimillisiä huolia ja pelkoja – verisisarustensa ja oman henkensä puolesta. Kunniaton kuolema on oikea kauhistus, ja vaikkei nainen sitä myönnäkään hän kaipaa lasta itselleen.


Ulkonäkö:
Ekibre on tanakka, raskasrakenteinen, leveälanteinen ja lihaksikas nainen, jolta kyllä löytyy muotoja taistelijan jäntevyyden lisäksi. Hänen ihonsa on melko vaalea Ceh-Braithiksi paahteisen tummanruskeana. Hänellä on leveät kasvot, litteä mutta leveähkö nenä, hieman ylöspäin suuntautuneet kapeat huulet ja pienet ja kapeat mustat silmät. Taasen, kansansa mittapuulla hän on jo melko kaunis, mutta ulkopuolisten silmissä hän on komea, kirveellä veistetyn näköinen nainen.
Oikeassa poskessaan naisella on valkoinen tatuointi, leuanrajasta lähtevä kolmio, joka kertoo hänen asemastaan dzidana, sekä kaksi pystysuoraa viivaa kolmen pallon muodostaman pystysuoran rivin kanssa vasemman silmänsä alla, kertomassa että hän on voittanut kerran heimonsa toiseksi vahvimman tittelin, sekä että hänellä on kolme veriveljeä. Sisaren merkki on toisen korvalehden takana, koska samaa sukupuolta olevien verisisarusten merkit laitetaan aina piiloon.
Yllään soturilla on chlpartan nahasta tehdyt käsineet, hihaton paita, käytännölliset housut ja kengät sekä hupullinen viitta kaulahuiveineen.

Menneisyys:
Ekibre on kasvanut kolmesta Ceh-Braith heimosta toiseksi suurimman hoteissa. Hänen vanhempansa kuolivat kun nainen oli 15, kun lauma chlpartoja löysi nukkuvan leirin ja söi tai myrkytti suuren osan väkeä. Tämän jälkeen kituuttava heimo sai vielä kahden muun hyökkäykset päälleen – Ceh-Braithit kun tykkäävät tapella myös keskenään. Tällöin Ekibre teki veriveljikseen Raserin ja Kwiatin, ja yhdessä kolmikko niitti kohtalaisesti kunniaa. Ramybe ja Wijl liittyivät heidän tiiviiseen uusioperheeseensä neljä vuotta myöhemmin, kun kaksoset menettivät samankaltaisella tavalla perheensä kuin Ekibre omansa.

Kaksi vuotta sitten yksinäinen chlparta pääsi yllättämään heidät Ekibren vartiovuorolla, ja Kwiat menetti toisen silmänsä ja puolet tämän kasvoista syöpyi ennen kuin otus saatiin tapettua. Ekibre syyttää tästä yhä itseään, ja siksi on erityisen uskollinen tälle veljelleen.

Muuta:
Ekibre on hyviin uskonnollinen, ja kiittää laululla jumalia aina vähänkin suuremman onnen edessä, ja on herkkä kiroamaan vihamiehensä.

Huonopuoli/puolet:
Kärsimättömyys, syyllisyys Kwiatin vammojen takia.

Jumala/Jumalat:
Ceh-Braithit eivät tunne jumalia näiden oikeilla nimillä, mutta he tapaavat rukoilla eri asioita – esimerkiksi aurinko, sade, metsästysonni – ja asioiden puolesta hyvinkin ahkerasti, osoittamatta rukouksia oikein kenellekään. Useimmiten he – Ekibre mukaan lukien – tulevat palvoneeksi siitä tietämättä Invidiaa, Zornia, Begeerteä, Ragautia ja yllättävää kyllä Wiaraa.

Hyvä/paha:
Niin hyvä kuin Ceh-Braith voi olla.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ekibre Fukayna e'Braith
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Ekibre Fukayna e'Braith

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Liittyminen ja ongelmat :: Hahmot-
Siirry: