Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Leona Ezio

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Leona Ezio Empty
ViestiAihe: Leona Ezio   Leona Ezio Icon_minitimeMa Elo 11, 2008 8:27 pm

Nimi: Leona Ezio

Ikä: Ei muista todellista ikäänsä, mutta jotain 3500, karvan yli. Ulkonäöllisesti kuitenkin noin 18

Laji/rotu: Susidemoni

Sukupuoli: Nainen

Työtausta ja ammatti: Sitä sun tätä. Auttaa ihmisiä jos sattuu paikalle, mutta elelee enimmäkseen rauhallista elämää omissa oloissaan.

Taidot: On erittäin taitava käsittelemään lähes mitä asetta tahansa. Miekka on hänen lempitaisteluvälineensä ja sen käytön hän hallitsee parhaiten. Hän osaa taikoa esineitä tyhjästä ja sitten omaa demonimagiaansa, joka sivuaa hieman mustaa magiaa. Osaa myös ottaa minkä tahansa eläimen muodon, mutta suden muoto on hänelle luonnollisin ja siinä muodossa oleminen ei kuluta hänen voimiaan lainkaan.

Perhe ja läheiset: Hänellä ei ole perhettä, koska hän on syntynyt jollain tavalla luomisprosessin sivutuotteena.

Hahmosi tavarat: Vyöllään Leona kuljettaa vihreää Tachia, joka on aina hänen mukanaan, nainen on näet vuosien aikana oppinut varovaiseksi. Hänellä kulkee mukanaan myös heittoveitsiä ja muutama koristeellinen tikari.

Lemmikit: Ei omista lemmikkejä.

Luonne: Demoniksi hyväsydäminen. Leona roikkuu huonoina päivinään baareissa ja joskus parempinakin. Hän on itsenäinen, mutta matkaseura ei ole ikinä pahitteeksi. Hän auttaa toisia mielellään ja on harmissaan siitä, että jotkut ovat hyvin ennakkoluuloisia demoneita kohtaan. Hän tappaa tarvittaessa, mutta huvikseen hän ei sitä tee. Leikkimielisestä taistelusta nainen sen sijaan nauttii suuresti. Hän hymyilee usein ja on muutenkin nauravainen ja jossain määrin suloinenkin persoona.

Ulkonäkö: Hänellä on suden korvat ja häntä sekä keltaiset silmät, joissa on vähän kissamaiset pupillit. Leonalla on myös hyvin terävät ja pitkät susimaiset hampaat. Hänellä on valkoiset kiharat hiukset, jotka ylettyvät lapaluihin asti ja hän on noin 170cm pitkä sekä melko hoikka. Leona on vartaloltaan naisellinen, mutta kuitenkin jokseenkin lihaksikas. Vaatetuksenaan hän käyttää mustia leveälahkeisia housuja ja mustaa tiukkaa paitaa, jossa on venekaula-aukko. Hänellä on pitkät mustat nahkaiset saappaat ja musta hupullinen viitta hopeisilla reunoilla.

Menneisyys: Leona syntyi luomisprosessin jossain vaiheessa eikä itsekään ole oikein perillä missä vaiheessa. Hän on kuitenkin elänyt miltei Nuodemen alkuajoilta lähtien ja on ainoa yhä elossa oleva olento, joka tietää miltä demonijumalat näyttävät ihmishahmossaan. Hän on elänyt melko yksinäistä elämää harjoitellen miekkailua ja veitsien käsittelyä. Hänellä oli lemmikkisusi, mutta se kuoli noin tuhat vuotta sitten. Leonalla ei ole lapsia eikä hän niitä kyllä välttämättä haluaisikaan.

Muuta: Ei tässä varmaan muuta.

Huonopuoli/-puolet: Leonan oikea silmä ei toimi aina hyvin ja se vaikeuttaa hänen näkemistään. Lisäksi hänen oikea kätensä kipeytyy aika-ajoin ja vaikeuttaa tällöin aseiden ja muiden käyttöä.

Jumalat: Oikeastaan kunnioittaa kaikkia aurinkojumalia, mutta ei palvo heistä ketään.

Hyvä/Paha: Ei käänny kummallekaan puolelle.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
 
Leona Ezio
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Liittyminen ja ongelmat :: Hahmot-
Siirry: