Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Kimberly

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vuoriket
Vierailija
Kimberly Empty
ViestiAihe: Kimberly   Kimberly Icon_minitimeSu Elo 10, 2008 4:09 pm

Pelaaja:Vuorikettu

Nimi:Kimberly
Lempinimet:Kim, Kimi

Rotu:Anthro*/Shiba Inu

Ammatti: Tällähetkellä työtön, mutta on veden ja tulen alkemisti.

Ikä:13½ vuotias

S.k.p:Tyttö

Pituus:156cm

Taidot: Kim on tulen ja veden alkemisti. Tyttö pystyy tekemään synteesin ilman syntetigrammia. Hän voi luoda vaikkapa suuren vesipatsaan, hyökyaallon, aseita vedestä, tulipyörremyrskyn, liekinheittimen, tulipatsaan ja aseita tulesta.

Perhe ja läheiset: Kimin äiti on nimeltää Kiena, Kiena on puhdasrotuinen shiba, hän ei tunne tai ole koskaan tavannut oikeaa isäänsä, joka on myös puhdasrotuinen shiba. Hänen isäpuolensa on Ron, joka on puoliksi rotweileriä ja whippettiä.

Hahmon tavarat: Hänellä on musta reppu, jossa on kissan ja käärmeenruokaa, muutamia oppikirjoja, vaihtovaatteita, uima-asu ja makuupussi.

Lemmikit:Kimillä on pieni bengalinkissa narttu, Tara. Tara on normaalikokoista bengalinkissaa pienempi ja kevyempi. Hänellä on lemmikkinä myös puuboa uros, joka on miletään Yang ja se on noin kaksi metriä pitkä.

Luonne: Kim on luonteeltaan hieman poikatyttömäinen ja kylmäsydäminen. Hän pitää enemmän liskoista ja käärmeistä, kuin joistakin muista. Tyttö ei myöskään pidä hevosista, suoraan sanoen, Kim vihaa niitä. Kimberly on yleensä aika välinpitämätön tyyppi. Kim ei suutu melko helpolla, mutta hän osaa olla hyvin pitkävihainen. Kim kulkee yleensä yksin. Jos hän on jossakin kaveriporukassa, on Kim se hiljaisin tyyppi porukassa. Hän ei välitä yleensäkkään koskaan mistään, vaan antaa olla. Ainoat henkiöt joille hän jakaa huomiotaan ovat hänen rakkaat lemmikkinsa Tara ja Yang. Hän on hieman rääväsuinen, ja antaakin yleensä sen asian ensivaikutelmaksi niinkun puheesttan ja ulkonäöstään. Hän on joskus aika ilkeä, esim. hän saattaa kiusata itseään pienempiä pelottelemalla heitä.

Ulkonäkö: Kimin turkin pohjaväri on vaaleanharmaa ja pääväri on oranssinruskea. Hänen silmiäkulmissaan on sellaiset jännät kiekurat (kuva; Kimberly Nimetn-1) ja oikeanpuoleisen silmän alla kauneuspilkku. Hänen silmänsä ovat väriltään purppurat. Hänellä on kaksi niittirannerengasta, joita käyttää kummassakin kädessään. Hänelä on myös niittipanta, joka on hänellä kaulassa. Kimillä on musta toppi, jossa on valkoisia pääkallo-kuvioita. Hänellä on tummanharmaat farkyt, jotka ovat revenneet vasemman polven ja oikaen nilkan kohdilta. Kimberlyn hiukset ylettyvat lapaluihin saakka, jopa otsahiukset ylettyvät samaan paikkaan. Hänen hiuksensa ovat sysimustat joissa tummanpurppuroita raitoja.

Menneisyys:Kimberly syntyi yksinhuoltaja äidille. Kimin äiti oli onnellinen lapsestaan ja he elivät onnellisina keskenään. Kun Kim oli noin yksitoista vuotta vanha, hänen äitinsä meni uusiin naimisiin.
Kim ei pitänyt uudesta isästään, ja huusi isäpuolelleen melkein aina. Eräänä päivänä Kimberlyn pinna katkesi ja hän karkasi kotoa. Siitä lähtien Kim on asunut yksin lemmikkiensä Taran ja Yangin kanssa.

Muuta: Ei paljon mitään lisättävää.

Huono puoli/puolet: Rääväsuus, välinpitämättömyys, pitkävihaisuus.

Jumala/Jumalat: Ei usko jumaliin.

Hyvä/Paha: Hyvä, mutta on myös joskus hieman ilkikurinen.

*Anthrot ovat puoliksi eläimiä ja puoliksi ihmisiä. Niillä on turkki, eläimen korvat ja kuono, ja he pystyvät puhua eläinten kanssa. Ne ovat muuten kuin ihmiset; seisovat kahdella jalalla puhuvat.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Kimberly Empty
ViestiAihe: Vs: Kimberly   Kimberly Icon_minitimeSu Elo 10, 2008 5:04 pm

Eli minulla on muutamia kysymyksiä ennenkuin tämä on läpi ja pyytäisin muutamaa muutosta.
Eli ensinnäkin, kuinka hahmosi on ehtinyt opetella alkemiaa vaikka on niin nuori ja hänen elämässään on tapahtunut melko paljon?
Toiseksi, mitä tarkoitat sillä, että hän pystyy tekemään aseita vedestä tai tulesta?
Sitten kaipaisin muutettavaksi ensinnäkin hahmosi nimen. En sanoisi siitä muuten mitään, mutta Nuokussa on yksi hahmo, jolla on miltein sama nimi ja nämä kaksi saattaisivat mennä sekaisin. Toiseksi, hänellä on Nuokkuun hieman turhan nykyaikaiset vaatteet.
Jos saisit nämä asiat korjatuksi niin voisin päästää läpi.
Eli ei vielä läpi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
 
Kimberly
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Liittyminen ja ongelmat :: Hahmopyynnöt-
Siirry: