Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Malasintha Grusha

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
sir Kai
Puruluu
Puruluu
sir Kai


Viestien lukumäärä : 366
Huumori : Hyvin... hyvin...
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Malasintha Grusha Empty
ViestiAihe: Malasintha Grusha   Malasintha Grusha Icon_minitimeSu Elo 10, 2008 1:38 pm

Nimi:
Malasintha ”Mantha” Grusha

Ikä:
Ulkoisesti yli kolmekymmentä, oikeasti tuplasti.

Laji/Rotu:
Kentauri

Sukupuoli:
Nainen.

Työtausta ja ammatti:
Mantha on saanut rahansa palkkionmetsästämisestä, tai sitten vain elänyt ilman ostoksia.

Taidot:
Jykevätekoinen kentauri on oikea jyrä lähitaistelussa, mutta loistaa todellisesti käsiaseiden kanssa. Nainen on lähestulkoon rakastunut näihin tappaviin keksintöihin.
Hän myös tuntee metsäympäristön läpikotaisin, ja taitaa yrteillä haavojen hoitamisen ja muuta mukavaa.
Huuliharppuakin tamman tapaa soittamassa.

Perhe ja läheiset:
Malasinthan vanhemmat elelevät rauhallisesti kotimetsässä, ja nainen laittaa aina silloin tällöin kirjeitä heille.

Hahmosi tavarat:
Mantha on sitonut hevososansa selkään kaksi satulalaukun tapaista – satulaa hän ei tosiaankaan selässään kanna – ja niistä löytyy vähän vaatetta, sidetarpeita, rahaa ja muuta hyödyllistä alati matkustavalle, sekä pyssyjen huoltoon tarvittavat romppeet, mukaan lukien varapatruunat ja lippaat. Manthan revolveripari kulkee asevyössä, ja onhan tällä myös kaksipiippuinen haulikko, niin hyvin laukkuun tungettuna kuin sellaisen ison hökötyksen pystyy.

Lemmikit:
Ei ole.

Luonne:
Mantha on hyvin voimakastahtoinen, jyrkkämielinen, määrätietoinen, sinnikäs, sisukas ja asiansa osaava kentauri. Hän ajattelee ennen kuin sanoo tai tekee, ja harkitsee asioita kylmänraa’alla logiikalla. Tamman oikeudentaju on myös kovaa luokkaa, ja hän vihaa intohimoisesti pahuutta, pimeyttä ja rappiota. Säälille hän ei näe sijaa, ja myötätuntokin pitää hänen tapauksessaan ansaita.
”Yksinäinen ratsastaja” sopii kuvauksena Malasinthaniin loistavasti – hän ei paljoa puhu, ja on tottunut siihen ettei ihan jokainen uskalla tulla tämän kylmäkiskoiselta vaikuttavan kentaurin tykö. Mutta on hänellä sydän täynnä lämpöä, rakkautta ja muita sokerisia tuntemuksia – nainen vain tönii ne syrjään järjellään, kovettaen itsensä hyvin tehokkaasti. Hän puhuu hyvin suoraan ja osuvasti, mutta osaa olla yllättävän hellä.
Ylpeä ja uljas kentauri on ihan lajinsakin puolesta.
Hyvin fyysisenä otuksena Mantha pitää kaikesta puuhailusta, ja näkee maailman hyvin käytännöllisesti. Hän myös pitää muuttumattomuudesta.
Melankoliaankin tämä tummatukka sortuu, aina silloin tällöin. Hän myös olettaa automaattisesti, että joka ikinen maailmassa on itsekeskeinen paska, eikä välitä kuulla tai ymmärtää toisten suruista yhtään. Ja ne jotka kehtaavat muuta väittää ovat surkimuksia.
Joskus neiti ryhtyy rämäpäiseksi, ja lähellä olijat vaikuttavat olevan vaarassa.

Ulkonäkö:
Kentaurinaisena Malasinthasin lihaksikas ja jäntevä vartalo yhdistyy noin lantion kohdalta hevosen ruumiiseen siinä paikkeilla missä eläimen pää olisi. Hevosen vartalo on samankaltainen kuin shirehevosen, ja tämän kuvan hepan kanssa identtinen kuvioiltaan ja muulta kaulaan asti siis – mitä nyt laihempi, kookkaampi ja ehkä vielä pikkuisen lihaksikkaampi. Kyseessä on siis ruunikko, ja hevoslaji on hyvin raskastekoinen, vahva ja iso. Manthan säkäkorkeus on se kaksi metriä, ja painoa päälle tonnin. Tähän massaan hän sitten luotta lähitappeluissa.
Mutta keskittykäämme siihen naisen ylävartaloon, joka kulkee tuon valtavan hevosen pään paikalla. Kovin paljoa pituutta siitä ei löydy, ja trimmatut vatsalihakset, lihaksikkaat kädet ja naiselle leveät hartiat sopivat alavartalon kanssa yhteen. Naisen iho on keskisävyistä ruskeaa hieman tummempi, ja usein ulkoilmassa oleilun takia paahtunut vielä tummemmaksi. Naisen kasvot ovat kulmikkaat, pitkänmalliset, ja hänen huulensa ovat kapeat. Pyöreät ja ystävälliset, tummanruskeat silmät tuovat jotenkin mieleen taas sen hevosen, kun valkoista ei meinaa näkyä sitten yhtään. Naisen kulmakarvat ovat hyvin tummat, ja melko paksut. Nenä tällä on myös, kertaalleen murtunut mutta ihan nätti uloke.
Malasinthasin hiukset ovat hyvin karkea ja paksu, mustanruskea ja paikoittain hieman vaaleampi pehko, joka on palmikoitu niskaan. Päässä naisella on lähes aina lerppalierinen, tummasta nahasta tehty hattu, ja yllään avonainen, suurikauluksinen paita, joka on ruskea-musta-valkoista skottiruutua. Pienet rintansa nainen on sitonut, etteivät ne olisi tiellä, ja ettei hän rikkoisi mitään säädyllisyyslakeja vastaan. Vyötäisillään hänellä on kaksi asevyötä ristikkäin revolvereilleen, ja selässä siis satulalaukut.

Menneisyys:
Malasintha Grusha syntyi paahtavan kuumana kesäpäivänä, kun alueen kentaurien keskuudessa oli useampikin tautiepidemia käynnissä. Varsatyttö kuitenkin sinnitteli, ja selvisi hengissä kaikista kuumeista, ja hänen vanhempansa uskoivat että tuosta sinnikkyydestä kuultaisiin vielä paljon.
Niinpä kun muut nuoret härnäsivät Manthaa tämän pahansuiseksi tietäessään, ja alusta alkaen muita isokokoisempi pieksi itseään useita vuosia vanhemmatkin pojat, hänen vanhempansa eivät kovin yllättyneet.
Nuori neito kuitenkin sai kuulla saarnan, jonka muistaisi koko lopun ikäänsä – hänen kaunopuheinen isänsä lateli herkässä iässä olevalle tyttärelleen muutamia totuuksia maailman pahuudesta, ja siitä, miten vahvojen tulisi auttaa heikompia pysymään oikealla tiellä vaikka mikä tulisi. Näitä sanoja löyhänä ohjenuoranaan käyttäen rämäpää sitten treenasi itsensä luokattoman vahvan kovalla työnteolla, ja löydettyään tuliaseiden kiehtovan maailman samoihin aikoihin kuin tajusi kuinka paljon karkuteillä olevia rikollisia joista saisi palkkion oli maailmassa, hän laskeskeli itselleen sopivan uran.

Tätä nykyä Mantha on iskenyt silmänsä Kimberley Nevroyn ja muiden pahuuteen sekaantuvien eliminointiin, sillä hän inhoaa ajatusta että demonijumalat herätettäisiin ja maailma vajoaisi kaaokseen. Hänellä on myös vähän mainetta väijytyksistään ja hirmuisesta lähitaisteluraivostaan johtuen.

Muuta:
Mantha pitää juomisesta, ja hevosruumiinsa takia pystyy juomaan viinaa vaikka kuinka ennen kuin tulee humalaan.
Hän inhoaa kengittämistä, mutta pitää salaa siitä että joku ratsastaa hänellä.

Huonopuoli/puolet:
Ylpeys, kylmä kuori, jyrkkyys, hitaus ja pienoinen kömpelyys kokonsa takia.

Jumala/Jumalat:
Ragauti, Zorn; vaikka hän ei haluakaan heitä mellastamaan maan pinnalle.

Hyvä/paha:
Hyvä, vinksahtaneella ja kiihkeällä tavallaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Malasintha Grusha
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Liittyminen ja ongelmat :: Hahmot-
Siirry: