Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Ayoko

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Paju
Vierailija
Ayoko Empty
ViestiAihe: Ayoko   Ayoko Icon_minitimeSu Huhti 17, 2011 11:11 am

Nimi:
Ayoko

Rotu:
Demoni

Ammatti:
Ei ole

Ikä:
15

Sukupuoli:
Tyttö

Menneisyys:
Ayoko on elänyt lapsuutensa Cehnennemissä, sillä hänen vanhempansa olivat murhaajia ja muutenkin pahoja olentoja. Viiden vuoden vanhana Ayako oppi käyttämään jonkinlaista magiaa, jolloin hän vahingossa tappoi vanhemman siskonsa, jolloin vanhemmat hylkäsivät hänet kadulle. Kuukauden harhailtuaan, Ayako törmäsi professoriin joka lupasi pitää hänestä huolta jos Ayako auttaisi häntä kokeissa. Kokeissa auttaminen ei ollut sitä mitä Ayako luuli ja hän joutuikin koepöydälle, eikä sen taakse. Kokeet olivat rankkoja sekä tuskallisia, jo kuukauden päästä Ayakon voimat olivat lopussa professori oletti hänen kuolleen ja viskasi hänet kadulle, edes tarkistamatta asiaa kunnolla. Kokeet eivät vaikuttaneet Ayokoon lopullisesti, mutta viisivuotiaana lojuessaan kadulla elämän ja kuoleman välissä, hän lupasi itselleen ettei koskaan enää luottaisi kehenkään. Ayako selvisi pitkään syömällä rottia, hänen magiansa avulla rotat oli helppo saada jähmettymään paikoilleen. Viisi vuotta hän taisteli ruuasta ja henkiin jäämisestä muiden katulapsien kanssa. Ayoko oli arvostetussa asemassa nuorempien katulasten joukossa ja hänellä oli muutamia läheisiä ystäviä, mutta hän ei pystynyt luottamaan heihin täysin, ja lähtiessään Cehnennemistä neljätoista vuotiaana hän tappoi heidät koska pelkäsi kiintyneensä heihin liikaa. Nyt Ayoko harhailee Vritrassa, yrittäen löytää oman paikkansa.

Luonne:
Ayokolla on hyvä selviytymis vaisto, mutta muiden ongelmat eivät kosketa häntä. Hän ei koe velvollisuudekseen pelastaa ketään, ellei hän ole velkaa jostain. Ayoko ei kuitenkaan ole itserakas, hän ei pidä itseään kovin suuressa arvossa, mutta ei hän tunnu muitakaan arvostavan. Ayokolla on huumorin tajua kaikesta huolimatta. Nauru kuitenkin näkyy vain silmistä koska Ayoko ei halua näyttää tunteitaan kenellekkään. Toisaaltä hän on yksinäinen susi, mutta hän osaa myös toimia ryhmässä. Ayoko ei ole ihan niin voimakas, mitä päällepäin näkyy.

Ulkonäkö:
Ayakon kasvot on kuin kissalla, mutta korvat ovat suuremmat. Turkin väritys on mustavioletti kilpikonnatabby, Ayokon silmat ovat puolestaan vihreät, suuret kissan silmät. Ayokon ruumis on kuin ihmisellä mutta turkillinen, hän käyttää vaatteita, mutta ne ovat yleensä melko niukat, riekaleita ja nyöriä. Ayokolla on pitkät punertavan lilat hiukset, jotka hän sitoo huivin tapaisella ylös.

Taitoja:
Osaa pyäyttää minkä tahansa liikkuvan kohteen, mutta jos kohde pysyy paikallaan ja taistelee esim. loitsuin, ei Ayoko pysty jähmettämään häntä. Ayokolla on kaksiteräinen, kahden käden miekka, jota hän käyttää taitavasti.

Lemmikit:
Ayokolla on pieni linnun ja kissan mutaatio, jolla on pitkä rivistö teräviä hampaita. Se ei osaa lentää vaikka sillä on siivet. Ayoko kutsuu sitä Chippuniksi, tai Chipuksi. Chippuni on naaras.

Muuta:
Ayoko tykkää enemmän kasvis- kuin liharuuista, mutta ei ole kasvis-syöjä.

Jumala/jumalat:
Ei palvo ketään.

Hyvä/paha:

Ei kumpikaan.


Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ayoko
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Liittyminen ja ongelmat :: Hahmopyynnöt-
Siirry: