Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Kadi-Ly

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Babette
Vierailija
Kadi-Ly Empty
ViestiAihe: Kadi-Ly   Kadi-Ly Icon_minitimeKe Kesä 17, 2009 3:55 pm

(Nimimerkki: Babette)

Nimi: Kadi-Ly
Kutsumanimi: Kadi

Rotu: puoliksi ihminen, puoliksi nymfi (kai tällainen on mahdollista?)

Ammatti: metsästäjä

Ikä: 19

Sukupuoli: nainen

Menneisyys: Kadi-Ly lähti vauvana kotoaan tuntemattoman kulkukauppiaan salakuljettamana. Kukaan ei tiedä, mistä hän on peräisin, ei hän itsekään. Sukunimestäänkään hänellä ei ole tietoa.
Kadi kuljetettiin eräälle syrjäiselle saarelle, jossa hän päätyi pieneen orpokotiin. Hän vietti siellä useita vuosia, kunnes 15-vuotiaana karkasi orpokodista onneaan etsimään. Kadi vietti elämäänsä kierrellen ympäriinsä vailla päämäärää ja yöpyen milloin missäkin. Hän alkoi metsästää täytettyään 16 ja ansaitsi elantonsa myymällä saaliitaan.
Pikku hiljaa Kadi alkoi tajuta, ettei luultavasti ollut pelkkä ihminen. Hänellä oli joitain yliluonnollisia kykyjä, kuten esimerkiksi hän pystyi juoksemaan nopeammin kuin tavalliset ihmiset. Kadi epäili olevansa sukua nymfeille, vaikkei tiennyt miten se saattoi olla mahdollista.
Lopulta Kadi alkoi kyllästyä kiertelemiseen, ja siksi hän nyt on ajatellut asettuvansa aloilleen Ayomiden saariryhmään, jos saa teidän suostumuksenne asiasta.

Luonne: Kadi on melko vahva luonne, eikä anna helpolla periksi. Hän on sitkeä ja tekee asiat useimmiten oman päänsä mukaan. Hän ei tähän mennessä ole välittänyt paljonkaan säännöistä, mutta on valmis tekemään parannuksen.
Kadi ei voi sietää isottelijoita, vaikka isottelee itsekin mielellään. Hän on varautunut ja hän ei ystävysty helpolla, mutta päästessään estoistaan hän voi olla hyvinkin iloinen ja seurallinen. Hän puhuu suoraan ja möläyttelee asioita, joskus vahingossa, joskus tahallaan. Kuitenkin suurimmat salaisuudet, joita ei missään nimessä saa levittää, hän pitää omana tietonaan ja halutessaan hän osaa olla erittäin luotettavakin.
Kadi rakastaa kehuskella omilla saavutuksillaan, mutta kohtuudella. Hän ei siis koko ajan puhu vain itsestään ja ollessaan hyvällä tuulella hän on myös hyvää seuraa. Huonolla tuulella ollessaan hän sen sijaan osaa olla todella ilkeä ja ärsyttävä.

Ulkonäkö:
Kadi on pitkä, hoikka ja nymfimäinen. Hänellä on lyhyet, aina takkuiset punertavanruskeat hiukset ja tummat silmät. Hänen kasvonsa ovat kaunispiirteiset.
Kadi pukeutuu yleensä itse tekemiinsä ja paikkaamiinsa vaatteisiin, jotka ajan myötä tuppaavat mennä rikki metsästyksen ja muun sellaisen takia. Kadilla näkee hyvin harvoin hametta, ja silloinkin kun näkee, se on yleensä pelkkä kangas kietaistuna vyötärölle. Hän viihtyy paremmin housuissa, koska ne ovat käytännöllisemmät.
Hänellä on aina mukanaan jousi ja nuolia, ja sen takia hän pitää oikeassa kädessään suojusta ettei loukkaisi sitä ampuessaan.

Taitoja: Kadi on taitava jousiampuja, ja nopea juoksemaan

Muuta: -

Heikkouksia: itsekehu, välillä itsekkyys, ei aina jaksa kuunnella toisten juttuja loppuun vaan keskeyttää heidät...

Jumala/jumalat: ei ole

hyvä/paha
Takaisin alkuun Siirry alas
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Kadi-Ly Empty
ViestiAihe: Vs: Kadi-Ly   Kadi-Ly Icon_minitimeMa Heinä 27, 2009 10:57 am

Valitan, mutta kukaan ei voi olla puoliksi ihminen ja puoliksi nymfi, koska nymfit eivät voi saada lapsia ja täten heillä ei ole myöskään sukulaisia.

Hahmopyyntö oli muuten hyvä, mutta tuo täytyy korjata. Pahoittelen hidasta vastaamista tähän, mutta yritän nyt kovasti Nuokkua elvyttää.

Eli ei läpi vielä mutta jos korjaat tuon rodun niin sitten katsomme uudestaan.

Ylidemoni kuittaa~
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
 
Kadi-Ly
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Liittyminen ja ongelmat :: Hahmopyynnöt-
Siirry: