Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Aros Maro

Siirry alas 
2 posters
KirjoittajaViesti
Frances
Alkuihminen
AlkuihminenViestien lukumäärä : 1
Rekisteröitynyt : 03.06.2009

Aros Maro Empty
ViestiAihe: Aros Maro   Aros Maro Icon_minitimeKe Kesä 03, 2009 9:50 pm

Nimimerkki: Frances (sori, rekisteröidyin liian aikaisin =l)

Nimi: Aros Maro

Rotu: Demoni

Ammatti: Hahmoni on kouluttautunut manaajaksi, hän hallitsee tulielementin jota käyttää taistelussa ja hän voi luoda erilaisia amuletteja joissa vallitsee tulenvoima jonka hallitsija saa tietynlaisen kyvyn esimerkiksi luoda heikkoja tulipalloja. Eli tavallaan Aros on myös velho ja toimii eräänlaisena palkkionmetsästäjänä.

Ikä: Tuntematon (mutta jos tämän nyt tarvitsee sanoisin n. 500 vuotta)

Sukupuoli: Mies

Menneisyys: Aros syntyi eräälle saarelle missä hän vietti aikaansa vanhempiensa kanssa, äiti halusi hänestä kiltin pojan mutta isä oli toista mieltä ja lähetti hänet kotoa pois kunnes hän oppisi pärjäämään. Aros löysi manaajan, joka opetti hänelle eri esineiden lumoamista jonka johdosta Aros alkoi luomaan amuletteja joissa oli tulielementin voimia, esimerkiksi kerran hän teki amuletin jonka avulla magiaa taitamaton voisi luoda pienen ja heikon tulipallon, tai sitten oli sellainen jonka avulla pystyi luomaan tyhjästä tulimiekan jota vain amuletin kantaja pysty hallitsemaan.
Aros kasvoi kuten hänen voimansakkin, hänen opettajansa huomasi ettei Aros enää tarvitsisi hänen apuaan joten lähetti hänet matkoihinsa jolloin Aros löysi mahtavan velhon jolta oppi tulielementin käyttöä enemmän, ja kuinka hän pystyisi sulauttamaan tulta itseensä ja käyttämään sitä katoamiseen, hän esimerkiksi voi syttyä liekkeihin ja ilmestyä taas 5-10 metrin päästä liekeistä. Hänen opettajansa opetti tulen käyttöä taistelussa, että hän voisi sivaltaa tulella ja voisi pärjätä vihollisellensa vaikka lähitaistelussakin, hänen piti samalla oppia ketteryyttä ja mielenhallintaa. Aros lähti taas matkoihinsa ja käytti taitojansa vaeltaessaan ympäriinsä ja kehittäen taitojaan vieläkin Aros vaeltaa ympäriinsä tekien tuttavuutta ja etsien uutta opettajaa jolla olisi uusi keino Arosin mahdin nostamiseen, hän myös löysi kerran suden jonka muutti eräänlaiseksi tulisudeksi joka ei polta paikkoja haluamattaan, mutta tottelee Arosia ja auttaa tarpeentullen.

Luonne: Mies on tuntemattomia kohtaan hiukan äksyilevä, muttei murhanhimoinen välttämättä aina, ystäviä kohtaan hän on hellempi vaikka siltikin synkänpuoleinen kun sen aika on mutta voi hän vitsiäkin heittää jos se on tarpeen. Häneltä ei löydy vihollisia vastaan armoa, ja jos joku vahingoittaa hänen läheisimpiään ei sille löydy armoa! Jos ei ole tuttuja tai samaa lajia edustavia Aros viettää aikansa mieluummin yksin, tuttujen seurassa hänestä voi tulla hyvinkin iloinen. Hän on kaikesta huolimatta viettelevä pelimies ja yrittää napata naisen kuin naisen.

Ulkonäkö: Hän on vaaleaihoinen, muutoin ihmisen näköinen. Arosilla on keskipitkät mustat hiukset ja hänen silmänsä ovat tummanpunaiset. Mies voi luoda tulesta itsellensä siivet. Hänellä on musta nahkatakki, joka ulottuu kinttuihin asti ja sen alla on valkoinen silkkinen paita ja mustat nahkahousut. Arosilla on naamassa pari arpeakin, yksi poskessa ja yksi silmän lähellä.

Taitoja: Hän hallitsee tulielementin jota käyttää taistelussa ja hän voi luoda erilaisia amuletteja joissa vallitsee tulenvoima jonka hallitsija saa tietynlaisen kyvyn esimerkiksi luoda heikkoja tulipalloja.
Arosilla on myös taito luoda väliaikaisesti puolenmetrin pituinen ''tulidemoni'' joka
tottelee häntä ja on periaatteessa pelkkä tulipallo käsillä ja jaloilla, tuon hän voi sitten
lähettää esim. polttamaan kohteen, hän voi hallita tuota korkeintaan puolituntia mutta
säästääkseen voimiaan ei pidä sitä hengissä niin kauaa. Hän voi luoda eräänlaisia
tuliaseita milloin tahtoo käsiinsä joilla hoitaa lähitaistelun, ja tulipalloja ja muita sen
kaltaisia lähettää vihollisen kimppuun. Aros voi siirtää itsensä 5-10metrin päähän
jolloin hän syttyy liekkeihin ja katoaa haluamaansa kohteeseen mutta sitä ei voi käyttää väistöliikkeisiin ellei osaa varautua iskuun, eli hänen pitää ladata voimaa sisällään ennenkuin voi hyödyntää sitä. Joskus hän luo selkäänsä tulesta siivet jos haluaa liikkua nopeasti Ja oletettavasti hän osaa tulesta muovata kaikennäköistä eli ei siitä sen enempää.


Lemmikit: Hänellä on susi jonka hän muutti tulisudeksi, joka ei polta paikkoja haluamattaan ja susi auttaa mielellään Arosia. Suden nimi on Amor ja se on naaras.

Muuta: Aros ja hänen kumppaninsa Amor vaeltelevat ympäriinsä etsien uusia voimia.

Heikkouksia: Arosin tuli on heikko vedelle, jonka takia hän on opetellut muutamia taitoja joihin ei tulielementtiä tarvitse. Hänellä on normaalia demonia heikompi keho mutta ihmisen kehoa vahvempi, kun hän on omistautunut magialle.

Jumala/jumalat: Hän palvoo Begeerteä.

Hyvä/paha: Hyvä ja paha, eli hitunen molempia.

Riittääkö?

Ja vielä anteeksi että rekisteröidyin etuajassa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Aros Maro Empty
ViestiAihe: Vs: Aros Maro   Aros Maro Icon_minitimeKe Kesä 10, 2009 11:03 pm

Minun vuoroni pyytää anteeksi hidasta vastaamista. Kuten olet ehkä huomannut, Nuodeme on jokseenkin kuollut. Se on itse asiassa ollut jokseenkin kuollut jo pidemmän aikaa. Arvostan hahmopyynnön laittamista suuresti, mutta juuri nyt on sille hieman huono hetki. Olen oikeasti todella pahoillani. Lupaan ilmoittaa heti, jos - ja toivottavasti kun - Nuodeme herää henkiin.

Pahoitellen
Lotengo
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Aros Maro Empty
ViestiAihe: Vs: Aros Maro   Aros Maro Icon_minitimeMa Heinä 27, 2009 10:58 am

Nuokkua yritetään tällä hetkellä kovasti elvyttää eli hahmosi on läpi ja tervetuloa joukkoon jos vielä kiinnostaa.

~Ylidemoni kuittaa~
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
Sponsored content

Aros Maro Empty
ViestiAihe: Vs: Aros Maro   Aros Maro Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Aros Maro
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Liittyminen ja ongelmat :: Hahmopyynnöt-
Siirry: