Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Rodut

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Rodut Empty
ViestiAihe: Rodut   Rodut Icon_minitimeLa Syys 20, 2008 12:57 pm

Eli laitan tänne kuvaukset kaikista roduista. Kaikista roduista olisi myös tavoitteena saada kuva. Kuvista kiitos kuuluu sir Kaille <3 Punaisista otsikoista klikkaamalla näkee kuvan rodusta.

Sisällysluettelo:

Ihmiset
Haltiat
Ihmissudet
Demonit
Puolirotuiset
Keijut
Kentaurit
Vampyyrit
Nymfit
Seireenit
Merenneidot
Kääpiöt
Örkit
VerdeMensit
InnaMensit
NootauMensit
WayraMensit


Viimeinen muokkaaja, Lotengo pvm La Syys 20, 2008 1:41 pm, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Rodut Empty
ViestiAihe: Vs: Rodut   Rodut Icon_minitimeLa Syys 20, 2008 1:37 pm

Ihmiset

Nosta takamuksesi tuolilta ja kävele peilin eteen ja katso tarkasti sitä tyyppiä kuka tuijottaa takaisin. Kas, sehän on ihminen. Eli ihmisillä voi olla vain luonnollisen väriset hiukset ja silmät, mutta hiuksiaan he voivat kuitenkin värjätä erilaisilla loitsuilla ja yrteillä. Syntyessään heillä ei kuitenkaan ole vihreitä tai sinisiä hiuksia tai mitään muutakaan luonnotonta. Ihmiset voivat omata elementin, jotka ovat siis ilma, vesi, tuli, maa tai Po eli metalli. He voivat olla myös maageja, noitia tai velhoja ja omata täten taikavoimia.
Ihmisiä esiintyy jossain määrin joka puolella Nuodemea ja tämä on planeettamme yleisimpiä rotuja.
Ihmiseksi synnytään ja ihmiset voivat lisääntyä minkä tahansa lisääntymiskykyisen ihmisenkaltaisen olennon kanssa. On sitten tietenkin aivan toinen juttu kuinka esimerkiksi ihmisen ja kentaurin lisääntyminen keskenään onnistuisi… Järki käteen tässä asiassa.

Haltiat

Haltiat pystyvät usein hallitsemaan jotain Nuodemen viidestä elementistä, jotka ovat siis tuli, vesi, maa, ilma ja Po eli metalli. Haltioiden ulkonäkö poikkeaa hieman ihmisestä, mutta ei kovin paljoa. Nämä olennot ovat useimmiten hieman normaalipituista ihmistä pidempiä ja siroluisempia. Niiden iho on kuultavan vaalea ja hiusten väri voi olla lähes mitä vain maan ja taivaan väliltä. Haltioiden silmät ovat useimmiten melko suuret ja ripset ovat pitkät. Silmät voivat olla väriltään millaiset tahansa. Heillä on lähes aina melko pitkät ja sirot sormet sekä pitkät jalat. Kaikkein tunnetuin ja helposti huomattavin tuntomerkki haltioilla on kuitenkin heidän pitkät, suipot korvansa.
Haltiat ovat ihmisten lisäksi yksi yleisimpiä rotuja Nuodemen kamaralla. Tämä laji on kuitenkin vanhojen perinteidensä nojalla hieman sisäänpäinkääntyvä ja he asustelevat mieluiten omassa kaupungissaan. Kaikkialta löytyy kuitenkin jonkin verran pois muuttaneita haltioita.
Haltiaksi synnytän ja haltiat voivat lisääntyä minkä tahansa lisääntymiskykyisen ihmisenkaltaisen rodun kanssa.

Ihmissudet

Ihmissudet ovat ihmisiä, jotka muuttuvat täydenkuun aikaan keskiyöllä verenhimoisiksi susiksi, jotka metsästävät ravinnokseen muita ihmisiä ja eläimiä. Ihmismuodossa stereotypioiden mukaan ihmissuden varmimmat tuntomerkit ovat tuuheat kulmakarvat, karvaiset kämmenet ja harvinaisen pitkät etusormet. Varmin ja yleisin tapa muuttua ihmissudeksi on joutua sellaisen puremaksi ja jäädä kuitenkin henkiin. Toinen tapa on saada päälleen demonijumalten kirous, mutta näin ei ole vielä käynyt. Kaikkein tuntemattomin tapa muuttua ihmissudeksi on syödä suden tai ihmissuden aivot. Ihmissuden voi tappaa hopeamiekalla ja se kavahtaa muutenkin hopeaa. Kuollessaan ihmissusi saa ihmismuotonsa takaisin. Ihmissuteuteen ei ole vielä löydetty parannuskeinoa, mutta huhutaan, että kuningattaren hovissa tutkitaan aihetta.
Ihmissusia esiintyy kaikkein eniten Agapella, jossa on erittäin vaarallista täydenkuun aikaan. Heitä esiintyy kyllä myös muillakin saarilla.
Ihmissudeksi ei voi syntyä. Jos ihmissusi saa lapsia jonkun kanssa, lapselle saattaa tulla susimaisia piirteitä luonteeseen tai ulkonäköön, mutta hän ei ole täysi ihmissusi ennen kuin häntä purraan. Ihmissudet voivat kuitenkin lisääntyä minkä tahansa lisääntymiskykyisen ihmisenkaltaisen rodun kanssa. Joskus on kuultu myös tapauksista, joissa ihmissusi on saanut lapsia/pentuja tavallisen suden kanssa, mutta tämä on harvinaista.

Demonit

Demonit ovat yksi Nuodemen kiistellyimmistä roduista. Stereotyyppisesti väki ajattelee kaikkien demonien olevan pahantahtoisia ja murhanhimoisia. Demonit voivat näyttää lähes miltä vain, mutta useimmiten niistä löytyy piirteitä jostakin eläimestä. Nämä olennot käyttävät omaa magiaansa, joka on kaikilla ainakin hieman erilaista. Demonit voivat myös omata jonkun elementin. Demonien perimä on erittäin heittelevää. Tästä johtuen esimerkiksi kahden käärmedemonin lapsesta voi tulla aivan hyvin vaikka lepakonsiipinen lintudemoni. Heidän kasvamisvauhtinsa ja ulkoisen ja oikean ikänsä suhde vaihtelevat myös rajusti. Jotkut demoneista kasvavat ulkoisesti vuoden kymmenessä vuodessa tai sitten he voivat kasvaa normaalin ihmisen tahtiin. Joskus tuollaiset noin vuoden kymmenessä vuodessa kasvavat pysyvät henkisesti ruumiillisen ikänsä tasolla ja joskus he ovat henkisesti todellisen ikänsä tasolla.
Demoneita esiintyy hieman harvemmassa kuin ihmisiä, mutta heitäkin on paljon. He viihtyvät Vritralla, mutta heitä tapaa myös muilla saarilla.
Demoniksi synnytään. Demonit ovat lisääntymiskykyisiä kaikkien ihmisenkaltaisten rotujen kanssa.

Puolirotuiset

Puolirotuiset ovat yhden tai useamman eri rotuisen henkilön jälkeläisiä. Heissä voi olla mitä tahansa piirteitä ja taitoja näiltä alkuperäisiltä roduilta.
Puolirotuisia esiintyy Nuodemella jonkin verran ja heitä tavataan kaikilla saarilla.
Puolirotuiset ovat useimmiten kykeneviä lisääntymään kaikkien lisääntymiskykyisten ihmisenkaltaisten rotujen kanssa.

Keijut

Keijut ovat hyvin pieniä, siivekkäitä ja vaaleita. Heillä on pituutta noin metrin verran. He muistuttavat ruumiinrakenteeltaan ihmistä, mutta ovat paljon pienempiä ja sirompia. Keijujen siivet muistuttavat useimmiten perhosen tai sudenkorennon siipiä ja näiden avulla keijut pystyvät tietenkin lentämään. Keijujen veressä virtaa heidän omaa magiaansa, joka antaa heille erikoisia voimia. Keijut eivät voi hallita elementtejä. Useimmilla keijuilla on samantapaiset korvat kuin haltioilla, eli pitkät ja kärkeen päin suipponevat.
Keijuja esiintyy eniten Khalidilla sijaitsevassa Phrixuksessa ja sen ympäristössä. Keijuja voi satunnaisesti tavata myös muualla Khalidilla, mutta heitä ei ole kovin runsaasti. Tämän rodun edustajia tavataan Khalidilla ja Vritralla ympäri vuoden ja Agapella kesäisin, koska he kylmettyvät helposti. Shqipellä heitä ei jatkuvan tuulen vuoksi tavata ollenkaan.
Keijut ovat kykeneviä lisääntymään kaikkien lisääntymiskykyisten rotujen kanssa. Kuitenkin kannattaa muistaa rotuja sekoitellessa, että suuren rodun edustajan ja keijun liitossa keijun kannattaa olla mies, koska naiskeiju kuolisi lapsen kasvaessa tai viimeistään synnytykseen.

Kentaurit

Kentaurit ovat olentoja, jotka ovat puoliksi ihmisiä ja puoliksi hevosia. Heillä on hevosen vartalo ja pään paikalla ihmisen vartalo vyötäröstä ylöspäin. Kentaurien ihmisosa on yleensä jäntevä ja lihaksikas. Heidän hiuksensa ja silmänsä voivat olla vain luonnollisia värejä. Kentaureilla ei ole voimaa käyttää magiaa eivätkä he voi hallita elementtejä.
Kentaureja tavataan oikeastaan kaikkialla Ayomidellä.
Kentaurit voivat lisääntyä kaikkien ihmistenkaltaisten lisääntymiskykyisten rotujen kanssa. Toinen juttu onkin sitten se, kuinka tämä onnistuu…

Vampyyrit

Vampyyrit ovat ihmisenkaltaisia olentoja, jotka ovat ruumiinrakenteeltaan kuin ihmiset ja ulkomuodoltaan muistuttavat myös ihmisiä suuresti. Eroavaisuuksiakin kuitenkin on. Vampyyrien iho on yleensä normaalia vaaleampi ja heidän kulmahampaansa ovat pitkät ja terävät. Vampyyrit eivät kestä suoraa päivänvaloa, mutta jotkut ovat kehittäneet itselleen suojan, jonka avulla he voivat viettää jonkin aikaa auringossa. Vampyyrit muuttavat ihmisiä kaltaisekseen puremalla heitä ja juottamalla heille sitten omaa vertaan. Tällä menettelyllä ihmisen ja vampyyrin välille syntyy elinikäinen sidos, jonka avulla he esimerkiksi tuntevat toistensa läsnäolon. Vampyyrin voi tappaa iskemällä puuvaarnan tämän sydämen lävitse tai katkaisemalla tämän pään. He karttavat valkosipulia ja hopeaa. Vampyyrin voi vangita villiruusulla. Vampyyrit voivat omata taikavoimia, mutta elementtejä he eivät voi hallita. Jos elemetaristi muuttuu vampyyriksi hän menettää elementinhallinnan voimansa. Vampyyrit ovat usein myös muodonmuuttajia. Yleisin hahmo on lepakko. Tällä rodulla on tapana myös muodostaa laumoja. Tällöin joukosta valitaan laumanjohtaja, jonka sana on laki laumansa keskuudessa. Johtajuudesta voi luopua vain kuolemalla.
Vampyyreita esiintyy oikeastaan joka puolella Nuodemeä. Jossain enemmän ja jossain vähemmän. Vampyyrit voivat lisääntyä minkä tahansa lisääntymiskykyisen ihmisenkaltaisen rodun kanssa. Jos vampyyri saa lapsen muun kuin vampyyrin kanssa lapsesta tulee puolivampyyri, jonka ei yleensä ole välttämättömyys juoda verta, mutta veri herättää heidän vampyyripuolensa. He ovat myös enemmän tai vähemmän allergisia auringolle. Kahden vampyyrin lapsesta tulee täysvampyyri, jolla on samat voimat kuin pureman kautta muuttuneella vampyyrilla.

Nymfit

Nymfit ovat naispuolisia luonnonhenkiä. He syntyvät, kun jotain hyvää kuolee. He ovat usein joko maan tai veden haltioita. Nymfit ovat siroja ja muutenkin kaunisrakenteisia ja heillä on vaalea, tasainen iho. Heidän hiuksensa ja silmänsä ovat luonnollisen väriset. Miespuolisia nymfejä ei ole olemassakaan.
Nymfejä esiintyy joka puolella Nuodemea, mutta heitä on silti melko harvassa.
Nymfit eivät voi lisääntyä minkään rodun kanssa. Nymfit eivät omaa esimerkiksi kohtua ja munasarjoja, koska heitä ei ole luotu saamaan lapsia. Näiden puutteesta huolimatta Nymfit luokitellaan naisiksi.

Seireenit

Seireenit ovat naispuolisia olentoja. Seireenimiehiä ei ole olemassa. Seireenit syntyvät, kun samasta poikueesta olevat linnut tappavat toisensa. Seireeneillä on naisen pää ja hiukset sekä puolet vartalosta, kotkan siivet ja pitkät mutta lintumaiset jalat. Jaloissa ja siivissä on terävät kynnet niin kuin lepakoilla. Seireenit voivat olla myös hieman rupisen suomuisia olentoja. Tässä muodossa heillä on varpaiden ja sormien välissä ihopoimut ja raajat toimivat kuin räpylät. Lintumaiset seireenit elävät maalla ja suomuiset vedessä tai vesistöjen lähettyvillä. Seireeneillä on hyvin kaunis lauluääni, joka houkuttelee miehiä heidän luokseen. Seireenit ovat harvoin hyväntahtoisia. Heidän perimmäinen tarkoituksensa on päästä repimään miehiä kappaleiksi.
Seireeneitä esiintyy joka puolella Nuodemeä, mutta heitä on melko harvassa.
Seireenit eivät voi lisääntyä minkään rodun kanssa. Seireeneillä ei ole kohtua tai munasarjoja, koska heitä ei ole luotu saamaan lapsia. Seireenit luokitellaan kuitenkin naisiksi.

Merenneidot

Merenneidot ovat olentoja, jotka tunnistaa parhaiten lantion kohdalta alkavasta pyrstöstä. Merenneitoja on myös miespuolisia, kutsutaan heitä sitten vaikkapa merenmiehiksi. Merenneidot ovat hieman ihmistä isokokoisempia ja naispuoleisilla merenneidoilla on usein pitkät hiukset. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Merenneidot elävät vedessä ja kykenevät hengittämään sen alla. Joissain tapauksissa merenneidot pystyvät muuttumaan ihmisen näköisiksi jalallisiksi olennoiksi, mutta kosketus veteen tai kuunvalo tuo heidän pyrstönsä takaisin. Merenneidot kykenevät hengittämään myös ilmaa. Stereotyyppiset käsitykset kuvaavat merenneidot luonteeltaan hyvin turhamaisiksi mutta samalla myös viattomiksi. He ovat hyvin uteliaita ja kiinnostuneita ihmisten asioista ja rakastuvat helposti ihmisiin. Merenneidot ovat valmiita menemään hyvin pitkälle saadakseen ihmisen kiinnostumaan itsestään ja näin saamaan vastarakkautta, mutta samalla he usein tietämättömyyttään aiheuttavat henkilön tuhon, kuten voi käydä, mikäli merenneito herpaannuttaa ihmisen keskittymisen tämän navigoidessa vaarallisilla vesillä. Merenneidon ja jonkun muun rodun lapset ovat pyrstöttömiä ja ihmisenkaltaisia, mutta hyvin kauniita ja tuntevat vastustamatonta kiinnostusta mereen.
Merenneitoja esiintyy lähes kaikissa Nuodemen vesistöissä.
Merenneidot voivat lisääntyä minkä tahansa lisääntymiskykyisen ihmisenkaltaisen olennon kanssa.

Kääpiöt

Kääpiöt ovat noin metrin mittaisia hieman ihmistä vankkarakenteisempia olentoja, jotka viihtyvät vuorilla ja louhivat usein kaupunkinsa vuoriin suuriksi luolastoiksi. Useat kääpiöt kantavat aseenaan kirvestä. Niillä on koostaan huolimatta hyvin paljon voimaa, jonka ansiosta ne ovat vaarallisia vihollisia. Kääpiömiehillä on usein tuuhea parta ja pitkät hiukset. Kääpiönaisilla on tuuheat, usein takkuiset pitkät hiukset ja pienet silmät. Kääpiöiden hiukset ja silmät ovat luonnollisen värisiä. Kääpiöt ovat mestareita takomaan metallia ja tekemään esimerkiksi miekkoja ja haarniskoja.
Kääpiöitä tapaa eniten Agapella ja sen läheisyydessä. Toki näihin pikkuisiin voi törmätä muuallakin saaristossa.
Kääpiöt voivat lisääntyä minkä tahansa ihmisenkaltaisen rodun kanssa.

Örkit


Örkit ovat isokokoisia ja romuluisia. Ne ovat sotaisia ja useimmiten pahantahtoisia. Örkkien iho on joko musta tai harmahtava ja niiden silmät ovat mustat tai punaiset. Yleensä örkeillä ei ole hiuksia, mutta jos niitä löytyy ne ovat mustat. Örkkien nahka on paksua ja se kestää kevyempiä iskuja hyvin ja monetkaan taiat eivät sitä läpäise. Joillakin örkeillä on suojanaan mustanruskea tai tummanharmaa ”kuori”. Örkkien heikko kohta on kuitenkin silmät. Ne ovat herkät valolle ja ärsytykselle.
Örkkejä esiintyy eniten Vritralla ja Agapella, joissa he voivat hyvin piiloutua sankkoihin metsiin. Heitä tavataan myös harvakseltaan muillakin saarilla.
Örkit voivat lisääntyä minkä tahansa lisääntymiskykyisen ihmisenkaltaisen rodun kanssa.


Viimeinen muokkaaja, Lotengo pvm La Syys 20, 2008 1:40 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Rodut Empty
ViestiAihe: Vs: Rodut   Rodut Icon_minitimeLa Syys 20, 2008 1:37 pm

VerdeMensit

VerdeMensit ovat osin kasveja ja osin ihmisiä. He ovat ihmistä lyhyempiä ja sirorakenteisempia. VerdeMensien iho on lehdenvihreä ja heidän silmänsä ovat tummanvihreät. Pitkin heidän ihoaan kulkee tummemmanvihreitä viivoja ja kuvioita. Kasvoissaan heillä on kaksi tumman puun väristä vaakaviivaa, jotka on naisilla sijoitettu oikeaan ja miehillä vasempaan poskeen. Heidän hiuksensa ovat joko vihreät tai ruskeat ja niissä saattaa kasvaa lehtimäisiä haaroja. VerdeMensien sormet ovat hyvin pitkät ja sirot ja niissä on vaaleanvihreät kynnet, joita he voivat kasvattaa ja lyhentää mielivaltaisesti. Heidän perinteiseen vaatetukseensa kuuluu naisilla vihreä mekko jonka kaulus on korkea ja siinä on lehtimäisiä kuvioita tai suorat housut, väritykseltään vihreät tai ruskeat ja vihreä tai ruskea hihaton paita sekä vihreä viitta, joka näyttää koostuvan lehdistä. Miehillä on perinteiden mukaan suorat ruskeat housut ja ruskea pitkähihainen paita sekä ruskea, puun kaarnalta näyttävä viitta. Kenkiä tämän rodun edustajat eivät voi käyttää, koska heidän varpaansa ovat hyvin pitkät ja muistuttavat juuria. Näillä juurilla olento voi imeä vettä maasta ja tarrautua johonkin pitkiksikin ajoiksi. Olennot eivät kuitenkaan kengättömyydestään välitä, koska heidän jalkapohjansa ovat kovaa puumaista ainetta. Nykyisin, VerdeMensien tultua pois metsistä he ovat ruvenneet pukeutumaan myös normaaleihin vaatteisiin. Yleensä VerdeMensiksi synnytään, mutta sellaiseksi voi myös muuttua joutumalla kyseisen olennon lähettyville aikana, jolloin tästä purkautuu säteilyä, jolle altistuessa se muuttaa kaltaisekseen. Tämä säteily tapahtuu puolen vuoden välein. VerdeMensit voivat olla maan elementalisteja ja osata magiaa. Mustaan magiaan he eivät kykene. He pystyvät ottamaan kasvien muodon ja elämään pelkällä vedellä muutamia viikkoja. VerdeMensit ovat maan vartijoita ja he aistivat maanjäristykset ja muut maahan liittyvät luonnonmullistukset.
VerdeMensejä esiintyy enimmäkseen Vritralla ja Agapella, koska he pitävät metsien läheisyydestä. Heitä tapaa kuitenkin muuallakin saaristossa. VerdeMensit ovat melko harvinainen rotu ja pistävät räikeästi silmään katukuvassa.
VerdeMensit pystyvät lisääntymään minkä tahansa ihmisenkaltaisen rodun kanssa.

InnaMensit

InnaMensit ovat vedestä koostuvia ihmisiä, jotka ovat lähes aina vesielementalisteja. Heidän vartalonsa on siis pelkkää vettä, joka pysyy heidän olemuksensa vuoksi kasassa. Jos joku lyö heitä tai jos he törmäävät johonkin heistä lentää pisaroita, joiden tilalle heidän on saatava uutta vettä. Jos he eivät saa vettä menetetyn tilalle he kutistuvat ja katoavat lopulta. Meriin, järviin, jokiin, lampiin ja muihin suuriin vesiin he katoavat. Sateen he imevät sisäänsä ja vahvistuvat siitä kasvamatta kuitenkaan lisää kokoa. He ravitsevat itseään veden ja yrttien sekoituksella sekä kaikenlaisilla juomilla. He eivät kuole vanhuuteen tai tauteihin, mutta voivat hajota jään tilassa ollessaan tai kadota höyrystyessään. He voivat syntyä joko kuten ihmisetkin tai sitten he syntyvät sateesta. Kukaan ei tiedä kuinka tämä sateen syntyprosessi tapahtuu. Rodun päävärit ovat sininen, harmaa ja valkoinen ja heidän silmänsä, ihonsa ja hiuksensa ovat jotain näistä väreistä. InnaMensit ovat veden maanpäällisiä vartijoita ja aistivat hyökyaallot ja muut veteen liittyvät luonnonmullistukset.
InnaMensejä tavataan eniten Khalidilla veden läheisyyden ja sateisuuden vuoksi. Heitä ei tavata lainkaan Vritralla tai Shqipellä. Myöskään talvisella Agapella tai missään vuoristoissa heitä ei esiinny. InnaMensit ovat melko harvinaisia.
InnaMensit pystyvät lisääntymään minkä tahansa ihmisenkaltaisen rodun kanssa.

NootauMensit

NootauMensit ovat tulisieluisia ihmisiä. Heidän vartalonsa koostuu viidestä osasta, jotka ovat ydin, säteilyvyöhyke, konvektiovyöhyke, fotosfääri (Kyllä, kuten auringossa) ja viileä kerros. He ovat kuin pieniä aurinkoja. Ytimessä vety muuttuu heliumiksi ja tästä syntyy energiaa. Tämä energia kulkee gamma- ja röntgensäteilynä kohti NootauMensin ’ihoa’. Ytimen koko on vajaan kolmanneksen NootauMensin säteestä. Ytimen lämpötila on 15 miljoonaa astetta ja toimii hyvänä suojana petoja vastaan. Jos joku koskettaa NootauMensin ydintä, hän palaa auttamattomasti. Säteilyvyöhykkeessä ei tapahdu enää ydinreaktioita ja ytimestä tuleva energia nousee säteilyvyöhykkeen pintaa kohden. Energian siirtyminen on NootauMenseillä nopeampaa kuin auringolla ja kestää vain muutamia vuosia. Konvektiovyöhykkeessä energia siirtyy pinnalle. Vyöhykkeen aine virtaa kohti henkilön pintaa. Pinnalla aine jäähtyy ja vajoaa takaisin kohti ydintä. Fotosfäärissä NootauMensin aine muuttuu läpinäkyväksi ja se säteilee valon nopeudella kaikilla aallonpituuksilla, etenkin näkyvässä valossa. Siinä esiintyy NootauMensin viileästä kerroksesta johtuvia pilkkuja, joiden kohdalla lämpötila on huomattavasti alhaisempi kuin muualla henkilön pinnalla. Päällimmäinen kerros on viileä kerros, joka on nimensä mukaisesti hyvin paljon viileämpi kuin alemmat kerrokset. Tämän kerroksen olemassaolo mahdollistaa pintojen ja muiden rotujen koskettamisen. Viileä kerros on lämpötilaltaan hieman ihmisen normaalia ruumiinlämpöä korkeampi. Ulkonäöllisesti NootauMensit ovat kiehtovan näköisiä. Heidän ihonsa on oranssinkeltainen ja siinä on mustia pilkkuja. Heidän silmänsä ovat punaiset, oranssit, keltaiset tai mustat. Heidän hiuksensa ovat kuumemmat kuin iho, mutta niitä voi kuitenkin koskettaa saamatta palovammoja. Hiukset ovat joko punaiset, keltaiset tai oranssit. NootauMensit ovat melko lyhytikäisiä. He elävät likimain viisikymmentä vuotta ja kuolevat sitten. Tämän vastapainoksi heitä ei voi tappaa teräaseilla, tuliaseilla, tulella tai ilmalla. Suuri määrä vettä tappaa heidät ja hautautuminen maahan tappaa heidät. Suurin osa myrkyistä ei tehoa heihin. He ovat useimmiten myös tulen elementalisteja. NootauMensit ovat tulen maanpäällisiä vartijoita ja he aistivat tulivuorenpurkaukset ja muut tuleen liittyvät luonnonmullistukset.
NootauMensejä esiintyy joka puolella Nuodemea, mutta enimmäkseen Vritralla, Shqipellä ja Cehnennemissä.
NootauMensit eivät ole lisääntymiskykyisiä. He syntyvät tulipaloissa kuolleiden sieluista.

WayraMensit

WayraMensit sekoitetaan usein epähuomiossa demoneihin. WayraMenseillä on suuret läpikuultavat siivet, jotka muistuttavat malliltaan perhosten siipiä. Heidän ihonsa koostuu neljästä eri alkuaineesta, jotka ovat helium, neon, argon ja krypton. Ne kaikki ovat jalokaasuja eivätkä tietenkään reagoi keskenään. Tämän ihon päällä on vielä kerros vaaleansinistä, lähes valkoista ihoa, joka pitää kaiken kasassa ja mahdollistaa WayraMensiin koskemisen. Heidän hiuksensa ja silmänsä ovat joko valkoiset, vaaleansiniset, vaaleanvihreät, vaaleanpunaiset, vaaleanharmaat tai vaaleanvioletit. He ovat ruumiinrakenteeltaan erittäin siroja ja ovat pisimmillään 160cm. He ovat ilman elementalisteja. WayraMensit ovat NootauMensejäkin lyhytikäisempiä, he elävät vain karvan yli kolmekymppisiksi. WayraMensit ovat erittäin hauraita ja kuolevat helposti. Teräaseet, tuliaseet, erilaiset magiaiskut, ylipäätään lähes kaikki onnistuneet hyökkäykset heitä vastaan tappavat heidät. WayraMensit ovat ilman maanpäällisiä vartijoita ja he aistivat pyörremyrskyt ja muut ilmaan liittyvät luonnonmullistukset.
WayraMensejä esiintyy joka puolella Nuodemea, mutta lyhytikäisyytensä ja helpon kuolemansa vuoksi heitä on hyvin vähän.
WayraMensit voivat lisääntyä minkä tahansa lisääntymiskykyisen rodun kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
Sponsored content

Rodut Empty
ViestiAihe: Vs: Rodut   Rodut Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rodut
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Väliaikaiset kotisivut :: Rodut-
Siirry: