Nuodeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nuodeme

Nuokku
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Asukkaat

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lotengo
Ylidemoni
Ylidemoni
Lotengo


Viestien lukumäärä : 431
Ikä : 30
Nainen
Paikkakunta : Korvessa
Huumori : Likainen
Rekisteröitynyt : 10.08.2008

Asukkaat Empty
ViestiAihe: Asukkaat   Asukkaat Icon_minitimePe Syys 19, 2008 9:14 pm

Ceh-Amets

Yllämainittu on ihmistenkaltaisten olentojen rotu. Tähän rotuun kuuluvat olennot ovat eläneet Cehnennemissä niin kauan, että ovat mukautuneet tämän aavikon olosuhteisiin. Ceh-Amets on kuitenkin jakautunut kahteen heimoon.

Ceh-Braith

Tämän heimon jäsenet liikkuvat aavikolla päivisin metsästäen suurimmaksi osin drieulveja ja chlpartoja. Ceh-Braithit ovat raskasrakenteisia, tummaihoisia, mustahiuksisia ja –silmäisiä ihmisenoloisia olentoja, joilla on erinomaiset mahdollisuudet selvitä tulikuuman aavikon päivästä. Tämän heimon jäsenet on yleensä varustettu keskiverrolla tai sitä huonommalla älykkyydellä ja he käyttävät ennemminkin raakaa voimaa kuin oveluutta. He eivät ole kovin nopeita liikkeiltään eivätkä notkeita tai ketteriä, mutta voimaa heillä on sitäkin enemmän. Heidän luunsa ovat vahvat ja kestävät koviakin iskuja. Tämän heimon jäsenet eivät voi käyttää magiaa. Heillä on pienet silmät, jotka pärjäävät erittäin valoisissa olosuhteissa erinomaisesti. Ceh-Braithien vaatteet on valmistettu usein chlpartojen nahasta, joka on kestävää ja suojaa heitä panssarin tavoin. Asumuksinaan he käyttävät chlpartojen hylättyjä luolastoja tai vaihtoehtoisesti kyseisten eläinten nahasta ja kuolleiden heimolaistensa luista tehtyjä telttoja. Ravinnoksi he käyttävät mieluiten chlpartojen munia, mutta myös miesavirágit ja drieulvit kelpaavat ravinnoksi.

Ceh-Ailbhe

Nyt käsittelyssä oleva heimo käsittää yöeläimiä. Ceh-Ailbhen jäsenet liikkuvat aavikolla yöllä. He ovat iholtaan täysin valkoisia ja heillä on usein pitkät, valkoiset hiukset. Heidän silmänsä ovat erittäin suuret ja kalvakat ja niissä on usein kissamaiset viirupupillit. Tämän heimon hämäränäkö on loistava. He ovat hoikkia, pitkäjalkaisia ja notkeita. Ceh-Ailbhenit ovat nopeita juoksijoita ja he juoksevat usein neljällä jalalla. Heidän raajansa ovat kehittyneet siten, että heidän on parempikin liikkua eläimen lailla. Heidän ripsensä ovat erittäin pitkät ja lähes valkoiset ja suojaavat hyvin silmiä pöllyävältä hiekalta. Nämä ihmisenkaltaiset olennot ovat erittäin älykkäitä ja metsästävät oveluuden keinoin. He voivat käsitellä magiaa ja osaavat käyttää erilaisia työkaluja paremmin kuin raa’alla voimalla ruhjovat Ceh-Braithit. Ceh-Ailbhenien luut ovat sirot, mutta ne kestävät silti jonkin verran iskuja. Tämä heimo asuu heidän magian avulla hiekasta rakentamissaan ikkunattomissa rakennuksissa, joiden sisäänkäynti on yleensä noin kilometrin päässä itse rakennuksesta. He käyttävät vaatteinaan areiaryban nahkaa, joka tekee heistä jokseenkin suomuisen näköisiä. He käyttävät samaisia otuksia myös ratsuinaan jos niille on tarvetta. Ravinnokseen he käyttävät miesavirágien mettä, chlpartojen munia ja kuskirzakoja sekä niiden munia.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/begeerte
 
Asukkaat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Nuodeme :: Väliaikaiset kotisivut :: Cehnennem-
Siirry: